Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Klassinen ripsienpidennys

Ripsienpidennykset perustuu siihen, että oman ripsen päälle tiputetaan synteettinen ripsikuitu. Kiinnitys tapahtuu siihen tarkoitetulla erikoisliimalla. Pidennykset voidaan tehdä pidemmäksi ja näyttävimmäksi kun omat ripsesi tai vaihtoehtoisesti tehdä ainoastaan tuuhennus.

Pidennykset kestävät 2-4 viikkoon.

Toimenpide tehdään makuuasennossa, se ei satu, pikemminkin siihen voi maatessa nukahtaa :)

Volyymiripset

MITÄ VOLYYMIRIPSET OVAT?

Volyymiripset ovat uuden ajan ripsienpidennykset joita kutsutaan myös 2D-, 3D- tai jopa 10D-ripsiksi. Numero D-kirjaimen edessä tarkoittaa sitä kuinka monta ripseä yhteen ripseen kiinnitetään. Volyymiripsikuidut ovat normaaleja ripsienpidennyskuituja kuusi kertaa kevyempiä ja sen vuoksi niitä voidaan kiinnittää useita kauniiksi viuhkoiksi. Paino on siis huomattavasti kevyempi eikä näin ollen omia ripsiä vaurioiteta.Tällä menetelmä saadaan ripsiä monta sataakin yhteen silmään! Kaunista, tuuheaa ja ihanaa, eikö vaan? Vastaavasti näillä upeilla kuiduilla voidaan myös tehdä hyvin luonnolliset ripset! Upealla tekniikalla toteutetut ripset ovat myös huoltoväliltään hieman pidemmät ja vaikka ripsiä lähteekin niin tekniikan ansiosta pudonneet ripset eivät tee koloja ripsiisi. Volyymitekniikan avulla saadaan myös todella harvoihin ripsiin tuuheutta luonnollisesti! Luonnollisen ripsen elinkaari on n.60-90päivää joka käsittää ajan ripsen synnystä ripsen elinkaaren päähän eli ripsen tippumiseen. Ripsen tiputtua myös kuidut tipahtavat ripsestä. Kun saavut laittamaan volyymiripsiä suosittelemme pesemään meikit noin 4h ennen ripsien asentamista, jotta voimme taata 100% pysyvyyden ripsillesi.

 

HUOM!
Saavuthan ripsihuoltoon tai uusien ripsienpidennysten laittoon aina mahdollisimman puhtailla ja kuivilla ripsillä, näin ollen saamme mahdollisimman hyvän pysyvyyden pidennyksille. Ripsiä saa ja pitää puhdistaa vedellä ja öljyttömillä puhdistus tuotteilla.

Jos päätät luopua ripsistä, ne tulee poistaa ammattilaisella, itse ei saa nyppiä ripsiä irti, sillä tämä voi vahingoittaa omia ripsiäsi.

Mikäli silmäsi ovat kovin herkät tai epäilet allergiaa, muista aina mainita tästä ripsienpidennysten tekijälle.

Huolellinen kotihoito on tärkeää :)

Kuvahaun tulos haulle volumelashes

Kotihoito-ohjeet volyymiripset&klassiset

-Ensimmäisten 8 tunnin aikana: Vältä ripsien kastumista. ( Käytössäni on huipputuote joka kuivaa ripsiliiman välittömästi, mutta en silti suosittele heti kastelemaan ripsiä)


-Suosittelemme selällään nukkumista.

-Pidä käynnit saunassa minimissä, koska alituinen kuumuus ja höyry voi aiheuttaa liimasiteen heikkenemisen.

-Harjaa ripset silloin, kun näyttävät kaipaavan harjausta. Ripsiä ei tarvitse turhaan harjata tms. Volyymiripsien viuhkoja voi "hapsutella" harjalla kevyesti. Huom! Harjaa ripsiä kuivana.

-Älä käytä mekaanisia ripsen taivuttajia, sillä ne voivat katkaista ripset.

-Älä käytä öljypohjaisia silmämeikin poistoaineita, koska öljy liuottaa liiman.
 

-Ripsivärin käyttö ei ole tarpeen, useimmat ripsivärit sisältävät öljyä.
 

- Silmäripsien normaali kasvukausi on n.60-90 päivää, joten 2-4 viikon välein tarvitaan täydennystä korvaamaan pudonneet ripset. Volyymiripsien yleisin huoltoväli on 3-5 viikkoa.

-Ripsipidennysten pysyvyys on hyvin yksilöllistä, se riippuu monesta tekijästä!

-Älä poista/revi pidennyksiä pois itse, vaan varaa aika ripsien hellävaraiseen poistoon.

- Jos tulee kysyttävää ole yhteydessä meihin!

 

 
©2017 Beauty Room - suntuubi.com